Nu mai ai nevoie de priză pentru a-ţi încărca telefonul. Iată cel mai compact încărcător solar - FOTO

Data publicare: Marti, 22 Decembrie, 2015 Total: 13513 accesari

Infinity PV HeLi-on este cel mai compact încărcător care funcţionează în baza razelor solare. Acesta încape într-un buzunar chiar alături de telefonul mobil pe care ţi-l va încărca atunci când ai nevoie. Panoul lui solar poate fi scos afară dintr-un tub de forma unui sul, notează descopera.ro.
 

Încărcătorul HeLi-on combină trei componente cheie într-un singur produs: un panou solar de colectare a energiei, o baterie de stocare a energiei şi electronice eficiente. În interiorul HeLi-on se află atât un panoul solar cât şi o baterie, unde poate fi stocată energia. 




Încărcătorul HeLi-on este un încărcător solar care are următoarele dimensiuni: 11.3 x 3.6 x 2.8 cm şi cântăreşte 105 de grame. HeLi-on are un panou solar creat dintr-o folie flexibilă din celule sensibile la razele solare realizat de infinityPV. Celulele solare au mai puţin de 2 micrometri grosime şi sunt încapsulate într-o folie protectoare pe ambele feţe. Aceast lucru face ca grosimea totală a panoului solar să ajungă la mai puţin de un milimetru.



foto:infinitypv.com