Tendinţele din această iarnă în materie de coafură

Data publicare: Luni, 21 Decembrie, 2015 Total: 2040 accesari

O schimbare de look e mereu bine venită şi oferă un notă de prospeţime în viaţa cotidiană. Multe doamne aleg această perioadă a anului să îşi schimbe stilul, coafura şi/sau culoarea părului. Dacă te-ai decis poate ai fi bine să stii că în această iarnă, în materie de nuanţe ale părului, se poartă culorile puternice, dar şi şuviţele şi meşele, care au rolul de a armoniza şi „îmblânzi” fizionomia. 

 

Cele mai populare şuviţe ale momentului sunt aşa numitele „baby hairlights”. Acestea sunt extrem de subţiri şi discrete, inspirate de bebeluşi, în culori pale, care imită culoarea naturală a copiilor nou-născuţi.

 

Pentru servicii de calitate apelează cu încredere la serviciile salonuluide înfrumuseţare One Vision! La ei vei găsi un personal bine calificat, susţinut de produse profesionale de înaltă calitate!

 

Situat în Arad, pe strada Moţilor nr 2, cu intrare pe Calea Romanilor, One Vision vă primeşte într-un cadru cald şi primitor după următorul program: marţi-vineri – 10:00 – 18:00 şi sâmbătă 10:00-14:00.

 

Pentru programări apelează 0357/427 763 şi nu uita să accesezi pagina de facebook, One Vision, pentru a fi la curent cu cele mai noi trenduri şi oferte!