Loteria bonurilor fiscale: Rezultatul extragerii pentru luna noiembrie şi reguli de revendicare

Data publicare: Luni, 21 Decembrie, 2015 Total: 4305 accesari


Bonurile fiscale emise în data de 28 noiembrie, cu o valoare de 538 de lei, au fost desemnate câștigătoare la extragerea Loteriei bonurilor fiscale de duminică.

 

La această extragere au participat toate bonurile fiscale emise în perioada 1 — 30 noiembrie 2015. Fondul total de premiere este de un milion de lei, sumă din care vor fi acordate cel mult 100 de premii, notează Agerpres.
 

Conform Ministerului Finanțelor Publice, dacă numărul cererilor de revendicare trece de o sută, va fi organizată cea de-a doua extragere, pentru că pot fi doar 100 de bonuri câștigătoare.
 

Rezultatele extragerii vor fi postate pe site-ul Ministerului Finanțelor Publice, al Agenției Naționale de Administrare Fiscală și al C.N. "Loteria Română" pentru o perioadă de minimum 30 de zile.
 

Cererile de revendicare pot fi depuse începând de astăzi, timp de 30 de zile. Posesorii bonurilor câștigătoare trebuie să depună bonurile fiscale (în original), alături de copia actului de identitate și de o cerere, la orice administrație fiscală din structura ANAF.
 

În situația în care, după finalizarea perioadei de depunere a cererilor de revendicare, lista centralizatoare cuprinde cel mult 100 de cereri, premiul de 1 milion de lei este împărțit persoanelor care le-au depus, după verificarea autenticității bonurilor câștigătoare. Dacă în urma centralizării listei bonurilor fiscale pentru care s-au revendicat premiile, se constată depășirea numărului de maximum 100 de cereri de revendicare, va fi organizată a doua extragere în vederea determinării a 100 de câștigători.