Campania umanitară "Cutia cu Suflet" a ajuns la final. Peste 3000 de cadouri au ajuns la copiii nevoiaşi - FOTO

Data publicare: Luni, 21 Decembrie, 2015 Total: 4137 accesari

Campania umanitară "Cutia cu Suflet" ajunsă la a III-a ediţie, desfăşurată în acest an la Atrium Mall Arad, în organizarea Asociaţiei Cetatea Voluntarilor, cu participarea şi colaborarea a numeroşi voluntari precum sportivi de la echipa de fotbal UTA şi  din echipa IPJ Arad, a ajuns recent la final. În cadrul acesteia s-au adunat peste 3000 de cadouri, pline de lucruri folositoare pentru copiii din cadrul familiilor defavorizate.

 

 

Au dăruit şi împachetat împreună de la mic la mare, de la firme colaboratoare la şcoli, grădiniţe, instituţii, organizaţii şi alţi oameni cu suflet şi dorinţa imensă de a împărtăşi cu ceilalţi din magia sărbătorilor de iarnă, campania fiind un real succes. Potrivit informaţiilor publicate de Asociaţia Cetatea Voluntarilor Arad la această campanie au participat peste 3000 de elevi, care, singuri sau însoțiți de părinți și profesori, au venit și au depus, cu multă modestie, darurile lor de Crăciun pentru copiii defavorizați de pe raza județului Arad.

 
 

Astfel, duminică, 20 decembrie, au fost înmânate toate cadourile copiilor nevoiaşi: Cel mai mult ne bucurăm de uimirea, bucuria şi recunoştinţa pe care o vedem în ochii copiilor care primesc în inima lor ceea ce noi dăruim din inima noastră. Şi că de obicei nu promitem, dar vom arăta că peste un an suntem mai mari, mai buni, mai mulţi, mai uniţi şi mai puternici” informează Rodica Lupović din partea Asociaţiei Cetatea Voluntarilor Arad.

 












foto: facebook Cetatea Voluntarilor Arad