Moş Crăciun a venit mai devreme pentru 300 de copii arădeni din familii nevoiaşe

Data publicare: Vineri, 18 Decembrie, 2015 Total: 1827 accesari

Chiar dacă, oficial, Moș Crăciun nu a sosit încă, 300 de copii arădeni, care provin din familii nevoiașe, au primit deja cadourile.
 

Evenimentul a fost organizat de Direcția de Dezvoltare și Asistență Comunitară împreună cu Universitatea de Vest „Vasile Goldiș” și Asociația „Cetatea Voluntarilor“.
 

Am dăruit unor suflete curate bucuria sărbătorilor de Crăciun, am dăruit bucuria de a zâmbi celor cărora destinul le zâmbește atât de rar! Le-am oferit o masă festivă și cadouri primite de la Moș Crăciun. Atunci când vedem fețele încântate ale acestor copii, care aparțin unor familii defavorizate, ne simțim și noi mai senini, mai împliniți.

Vreau să le mulțumesc din suflet celor de la UVVG Arad, în special doamnei rector Coralia Cotoraci, și celor de la Cetatea Voluntarilor, care s-au îngrijit ca fiecare copil să plece acasă cu cadoul specific sărbătorii de Crăciun. De asemenea, nu pot să nu aduc mulțumiri angajaților Cantinei Municipale, administratorului Mariana Sucsz care s-au îngrijit de masa festivă oferită celor mici. Este o satisfacție pentru toți că am reușit și anul acesta să fim alături de atâția copii nevoiași din Arad" a declarat Oana Pârvulescu, director general DDAC Arad.
 

Până în ajunul Crăciunului, Direcția de Dezvoltare și Asistență Comunitară va mai organiza o serie de evenimente în toate centrele subordonate instituției, pentru ca fiecare dintre beneficiari să simtă în suflet căldura sărbătorilor de iarnă.