Sfatul specialiştilor New Look: Cum să ai grijă de părul creț?

Data publicare: Joi, 17 Decembrie, 2015 Total: 2072 accesari

Dacă ai părul creț, atunci știi că, în multe dimineți, are o viață proprie și nu vrea deloc să te asculte. Există însă câteva modalități prin care îl poți îmblânzi, atât în ceea ce privește produsele pe care le folosești asupra lui, dar și tunsoarea pe care să o alegi. Iată câteva dintre ele, oferite de specialiştii salonului New Look din Arad.
 

Tunsoarea în scări este cea recomandată pentru un păr creț, întrucât îi conferă volum și pune în evidență fiecare buclă în parte. Cere-i stilistului tău să îți fileze părul și să îl tundă mai scurt în partea din față pentru a-ți accentua trăsăturile feței.
 

Folosește cât mai rar șamponul. Șamponul usucă părul foarte mult și în timp distruge forma buclelor. Stiliștii recomandă să speli părul creț cel mult o dată pe săptămână. Sau daca ți se pare prea puțin, diluează-ți samponul cu apă pentru a înjumătați efectele nocive.
 

Folosește cât mai mult balsam. Dacă șamponul usucă părul, balsamul îi dă un aspect îngrijit și ordonat. Aplică balsamul pe toata lungimea părului și lasă-l 5 minute înainte să-l limpezești. Termină rutina de înfrumusețare cu un balsam care nu se clătește, pentru un plus de luciu.
 

Folosește și maștile de păr. Acestea sunt esențiale pentru orice tip de păr, dar în special pentru parul cret sau ondulat. Fie ca optezi pentru măștile preparate în casă sau pentru cele din comerț, fă-ți timp să-i aplici părului tau un tratament special măcar o dată pe săptămână.
 

Folosește o perie cu dinți rari, în locul unei perii tradiționale. Peria de păr normală îți distruge forma buclelor și le dă un aspect ciufulit.
 

Sfatul valabil pentru orice tip de păr care se aplică și aici este optarea pentru o față de pernă de mătase. Mișcările capului din timpul nopții sunt cauzele unui păr încurcat și ciufulit. Și pentru că nu poți dormi nemișcată ca o păpușă, fețele de pernă din mătase au grijă ca părul tău să arate la fel de frumos când te trezești ca atunci când te-ai culcat, indiferent de cât de agitat dormi.


 

Mai multe sfaturi și recomandări alfă de la styliştii New Look direct la salon, pe B-dul Decebal, nr 12, ap1. Pentru o programare sună la 0257 282 019 sau accesează www.newlookarad.ro şi fă-ţi o programare online. Nu uita să urmăreşti pagina lor de facebook, New Look Arad, pentru cele mai noi oferte!