Oferă un look nou maşinii tale: Recondiţionarea farurilor şi stopurilor auto (P)

Data publicare: Luni, 14 Decembrie, 2015 Total: 1384 accesari

Spălătoria David`s, situată în Arad, pe str. Petru Rareș Nr 98, oferă servicii de spălătorie și cosmetică auto, dezinfecție, spălarea tapițeriei și polish, pe scurt – tot ce ai nevoie pentru ca mașina ta să devină imaculată, ca scoasă din fabrică!

 

Acum Spălătoria David`s are şi servicii de recondiţionare a farurilor şi stopurilor auto!

 

Avantajele: costuri reduse faţă de înlocuirea farurilor, eliminarea zgârieturilor de suprafaţă şi strălucire, vizibilitate îmbunătăţită în condiţii de noapte, îmbunătăţirea aspectului exterior al automobilului.

 

De ce să alegi David`s: Nu se demontează elementele de pe maşina dumneavoastră, toată lucrarea se execută în condiţii de maximă siguranţă şi încredere. Spălătoria utilizează o metodă specială şi profesională de succes prin care pot readuce farurile de la starea de mătuire (geam opac sau scorojit) la starea de strălucire şi transparenţă.

 

Cât durează curăţarea farurilor: Operaţia de polishare durează aproximativ 15 minute, restul timpului de lucru fiind alocat pentru recondiţionarea farului, mai exact eliminarea completă a stratului mat în mai multe etape. „Prin metoda pe care noi o folosim suntem capabili să readucem farul la starea de transparentă şi strălucire fără folosirea polishului. Folosim numai scule electrice specifice fiecărei lucrări în parte, produse profesionale de detailing auto, folosim şmirghel profesional de polish 3M, bureţi speciali 3M şi o maşină profesională de polishat, executând polisharea finală cu 2 tipuri de polish în 2 straturi”, susţine David`s.

 

În acelaşi timp, Spălătoria David`s vă recomandă să nu vă lăsaţi păcăliţi de produsele polish speciale pentru faruri lansate pe piaţă, susţinând "că la mijloc e doar marketing pentru a se vinde la preţ mare în cantităţi mici, când, de fapt, se foloseşte acelaşi tip de polish ca şi pentru caroserie. Procesul de lustruire a farurilor este unul mai complex, iar în cazul în care nu este efectuat corect farurile revin la starea iniţială în câteva săptămâni sau chiar mai repede."

 

Pentru a vă convinge de rezultatele obţinute la Spălătoria David`s puteţi urmări pagina de facebook, unde găşiţi galerii foto şi cele mai noi oferte.