Invitații de nerefuzat de la Filarmonica de Stat Arad: Concertele lunii decembrie

Data publicare: Joi, 10 Decembrie, 2015 Total: 1953 accesari

Pentru luna decembrie, Filarmonica de Stat Arad a pregătit un program special care are în prim plan marea sărbătoare a Crăciunului.

 

Astfel, arădenii sunt așteptați la două concerte vocal – simfonice, care vor avea loc în zilele de 17 și 18 decembrie, de la ora 19,00, în sala Cercului Militar (Bulevardul Decebal, nr. 19): Concertul de Colinde.

 

Maestrul Robert Daniel Rădoiaș, dirijorului corului academic, pregătește un moment special de colinde, corului urmând a i se alătura și orchestra simfonică, dirijată de maestrul Dorin Frandeș, colindele tradiționale românești, dar și cele din repertoriul internațional urmând a fi, ca în fiecare an, o bucurie și o încântare a sufletului. Demn de semnalat este și faptul că invitatul special al celor două Concerte de Colinde va fi cunoscutul naist Nick Tacu, din Republica Moldova.

 

Celor care doresc să își dăruiască momente unice, în preajma Sfintei Sărbători a Crăciunului, Filarmonica de Stat Arad îi invită luni, 21 decembrie, de la ora 18,00, la Concertul de Colinde ce va fi susținut de corul academic al Filarmonicii de Stat Arad la Catedrala Ortodoxă „Sfânta Treime”. Corul, pregătit de maestrul Robert Daniel Rădoiaș va oferi tuturor un dar de neprețuit, într-o interpretare inegalabilă: vestea Nașterii Mântuitorului.

 

Un alt eveniment al lunii decembrie va avea loc luni, 28 decembrie. De această dată, la Liceul de Arte „Sabin Drăgoi” din Arad va evolua Bega Blues Band care va prezenta cel mai recent album al său, intitulat „Brassica Soup”.




foto:filarmonicaarad.ro