Sfaturile Man`s Style Fashion ca să fii impecabil la orice eveniment (P)

Data publicare: Joi, 10 Decembrie, 2015 Total: 1394 accesari

Sfârşitul anului este marcat de evenimente majore: Crăciunul şi Revelionul. Noi ne dorim pentru clienţii noştri un sfârşit de an impecabil, iar pentru aceasta vă oferim câteva sfaturi cu privire la alegerea unei ţinute perfecte, în funcţie de eticheta cerută de evenimentul la care participaţi.

 

Pentru un eveniment select, unde eticheta vă impune o ţinută elegantă, vă sfătuim să optaţi pentru un costum negru sau bleumarin, uni sau cu structuri, slim-fit, o cămaşă simplă, la care puteţi asorta un papion negru sau roşu. O ţinută clasică vă va ajuta mereu să aveţi un aspect rafinat, delicat dar mai ales elegant.

 

Pentru un eveniment mai lejer, unde nu e impusă o ţinută, puteţi opta pentru un sacou casual bleumarin, roşu sau negru, de catifea, cu pantaloni casual maro, bleumarin sau negri uni. La acestea puteţi asorta o cămaşă albă simplă şi o cravată în diverse culori şi modele sau chiar şi un papion cu diferite modele. Evenimentele care nu impun o ţinută sunt, de obicei, casual, prin urmare într-o astfel de ţinută veţi avea un aspect sofisticat, degajat şi în acelaşi timp modern.

 

Vă aşteptam în magazinele noastre, din Atrium Mall, etajul 1, de pe b-dul Revoluţiei nr. 64 şi Galleria Mall, pentru mai multe sfaturi în legătură cu ţinuta perfectă pentru evenimentul dumneavoastră, dar şi pentru a vă ajuta să aveţi un sfârşit de an cu bun gust.

 

MAN`S STYLE FASHION

Pentru bărbaţi... de calitate!