Prinţul Paul, internat la Spitalul din Ploieşti, după ce i s-a făcut rău

Data publicare: Miercuri, 09 Decembrie, 2015 Total: 1669 accesari



Prinţul Paul a fost internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Ploieşti, după ce i s-a făcut rău în timp ce mergea spre Direcţia Naţională Anticorupţie Braşov, unde a fost citat pentru a da declaraţii într-un dosar privind retrocedarea ilegală a unor terenuri.

 
 

Potrivit unor reprezentanţi ai Spitalului Judeţean de Urgenţă din Ploieşti, prinţul Paul s-a prezentat, miercuri dimineaţă, la unitatea sanitară, acuzând probleme cardiace, notează Mediafax.
 

În urma investigaţiilor, medicii au decis să îl interneze pe prinţul Paul în Secţia de cardiologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Ploieşti, au precizat sursele citate.
 

Prinţul Paul şi soţia sa, prinţesa Lia, au fost citaţi să se prezinte astăzi la DNA Braşov, pentru a da declaraţii într-un dosar privind retrocedări ilegale de terenuri.
 

În legătură cu dosarul în care au fost citaţi să dea declaraţii, prinţesa Lia a declarat, pentru Mediafax, că este vorba de o sesizare făcută de ei la DNA în urmă cu câteva săptămâni, în care au arătat că au fost ameninţaţi ei şi membri din staff-ul lor. Prinţesa Lia a precizat că au primit mai multe telefoane în care li s-a cerut să înceteze să mai dea documente în dosarul retrocedărilor.
 

Aceasta susţine că au dovezi că semnătura soţului ei care apare pe unele actele nu este de fapt semnătura acestuia şi că se bucură că au fost chemaţi la DNA, pentru că pot da mai multe detalii legate de sesizarea pe care au făcut-o.