David Cameron, în vizită oficială în România

Data publicare: Marti, 08 Decembrie, 2015 Total: 1617 accesari


Premierul britanic David Cameron va face miercuri o vizită oficială în România, urmând să se întâlnească cu preşedintele Klaus Iohannis, la Palatul Cotorceni,
au precizat pentru Mediafax surse oficiale. Cameron va mai avea o întâlnire şi cu premierul Dacian Cioloş, la Palautul Victoria, de la ora 16:00, potrivit informării emise de Guvernul României.
 

Potrivit surselor citate, premierul David Cameron va sosi miercuri la Bucureşti, într-o vizită oficială. Cameron se va întâlni cu preşedintele Klaus Iohannis, la Palatul Cotroceni, însă, cel puţin deocamdată, nu au fost programate declaraţii de presă ale celor doi demnitari.
 

De asemenea, la Palatul Victoria, unde David Cameron va discuta cu premierul Dacian Cioloş, un subiect care ar urma să fie abordat este cel legat de criza migranţilor.
 

De altfel, vizita oficială a premierului britanic are loc cu puţin timp înaintea Consiliului European de iarnă care are loc la Bruxelles, în perioada 17-18 decembrie, şi în care se va discuta despre problema migranţilor. Săptămâna trecută, premierul britanic a făcut o vizită şi în Bulgaria.