Controalele continuă în cluburile şi restaurantele Aradului: Amenzi de peste 87.000 lei

Data publicare: Luni, 07 Decembrie, 2015 Total: 1505 accesari


În perioada 02.12.2015 – 07.12.2015, au continuat activităţile de control ale ofiţerilor şi subofiţerilor din cadrul Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Vasile Goldiş” Arad la societăţi comerciale cu domeniul de activitate „alimentaţie publică” (cluburi, discoteci, baruri, restaurante, sala evenimente), informează comunicatul de presă emis astăzi de ISU Arad.

 
 

Au fost executate controale atât pe timp de zi cât şi pe timp de noapte la locaţiile care îşi desfăşoară activitatea doar noaptea.

 

Inspectorii au verificat 13 de societăţi comerciale unde au fost depistate 55 nereguli astfel:


Pentru aceste nereguli au fost aplicate 38 avertismente şi 15 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 87.804 lei.
 

O parte din nereguli au fost sancţionate cu avertisment sau remediate pe timpul controlului.
 

În urma controlului efectuat la o societatea comercială din judeţul Arad cu profil de „alimentaţie publică” (sala de evenimente) s-a constatat deficienţe pentru care în conformitate cu art.3, alin.1, lit.f s-a aplicat o amendă contravenţională de 30.000 lei şi s-a dispus măsura complementară de oprire a funcţionării ori utilizării construcţiilor sau amenajărilor până la intrarea în legalitate.
 




foto:isubif.ro