Expozitie retrospectiva Rotaru Filip, Miercuri 2 decembrie la Sala Clio !

Data publicare: Luni, 30 Noiembrie, 2015 Total: 2361 accesari

ARAD. Sala Clio a Complexului Muzeal Arad va fi miercuri 2 decembrie 2015, incepand cu orele 18, gazda unei expozitii retrospective a cunoscutului fotograf Filip Rotaru. AFLA DETALII !

 

Cunoscutul fotograf, Filip Rotaru va avea ultima sa expozitie, una retrospectiva, care va oglindi o munca de om, om de mare valoare, care a bucurat publicul sau cu primele fotografii in anul 1965.

 

Nascut in 1942, de profesie inginer , in prezent pensionar este membru activ al Asociatiei Foto Club Arad, din anul 1973. Filip Rotaru a avut 6 expozitii personale si fotografii acceptate la zeci de saloane nationale si internationale.

 

Cele 94 de fotografii dbsolute fantastice, din aceasta expozitie personala sunt fotografii realizate in ultimii 35 de ani prin tehnici specifice perioadei si sunt distribuite pe diverse teme preferate : flori, macro, portrete , animale, insecte, sport, peisaje, ape, precum si multe altele.

 

Dintre pasiunile fotografului se numara si drumetiile montane, artele martiale, (auto aparare, de mentionat este si faptul ca detine centura neagra 4 DAN ).

 

Toti iubitorii de frumos sunt asteptati Miercuri 2 decembrie la Sala Clio incepand cu orele 18 pentru a putea vedea adevarate minuni, vazute prin ochii fotografului Filip Rotaru.

 

Parteneri sunt : Ghidul Aradean, Foto Club Arad, Foto Lux  si Complexul Muzeal Arad.