IRENNE – dance show, urmat de un fashion show de poveste - by Vali Cioban

Data publicare: Vineri, 27 Noiembrie, 2015 Total: 3068 accesari

IRENNE – dance show” este un spectacol teatru-dans bazat pe o idee originală de film inspirată din fapte reale, ce va avea premiera pe 1 decembrie, de la ora 20:00, la Teatrul Clasic "Ioan Slavici" Arad.

 

IRENNE este o fascinantă poveste de dragoste scrisă pentru marele ecran de către Onoriu Felea. Acţiunea se petrece în Arad, în perioada celui de-al Doilea Război Mondial, într-un oraş înfloritor în care în acea perioadă s-a dezvoltat, cea mai puternică breaslă a cofetarilor din România. Spectacolul prezintă povestea de dragoste dintre Mihai, talentat ucenic cofetar de origine romană şi frumoasă Irenne, tânără de origine franceză, fiica maestrului său.

 

Muzica spectacolului este originală, compusă special pentru acest proiect de către Cari Tibor, în coregrafia şi regia Baczo Tunde. 

 

Spectacolul este urmat de un fashion show de poveste, sub semnătură Chic by Vali Cioban. Colecţia are la baza elemente de basm, interpretate şi adaptate la diferite stiluri regăsite în modă de-a lungul timpului.
 

 
 foto: facebook Chic by Vali Cioban 
 

Evenimentul este realizat de Pro Visio în parteneriat cu Chic by Vali Cioban. Intrarea la spectacole este liberă în limita locurilor disponibile,