Dăruieşte zâmbete: Campanie de ajutorare a familiilor defavorizate din Arad

Data publicare: Vineri, 27 Noiembrie, 2015 Total: 2442 accesari






Ce au în comun patru vloggeri romani, un mall şi câteva zeci de familii defavorizate din Arad? Ei bine, o campanie care doreşte să dăruiască zâmbete acelor familii, dar şi câteva lucruri materiale care să le facă viaţa mai bună şi sărbătorile de iarnă mai frumoase, informează Atrium Mall.

 
 

Campania „Dăruieşte zâmbete” este iniţiată de Atrium Mall şi promovată în online de patru vloggeri tineri, care pe data de 27 noiembrie vor fi prezenţi în Atrium la un eveniment special. Este vorba de Selly, Vlogul de Marţi, The Wampers şi Maximilian Ioan. Scopul lor este să ajute aceste familii, împreună cu tot sprijinul pe care îl pot oferi arădenii.

 


 

Astfel, cine poate şi doreşte să doneze rechizite, îmbrăcăminte, dulciuri sau încălţăminte, le poate aduce în Atrium Mall până pe data de 16 decembrie, unde vor fi strânse într-o urmă, ca mai apoi, ele să fie distribuite mai departe familiilor nevoiaşe, oferindu-le un ajutor şi un zâmbet în prag de sărbători.

 

Bineînţeles, dacă doriţi să le cunoaşteţi personal pe aceste tinere vedete ale online-ului românesc, Atrium Mall vă aşteaptă la evenimentul organizat cu ocazia acestei campanii, într-un show ce va începe la ora 16:00.

 

Sunteţi invitaţi cu toţii să dăruiţi un zâmbet, de fiecare dată când mergeţi la shopping în Atrium Mall.