Queen și Adam Lambert vor concerta în România

Data publicare: Joi, 26 Noiembrie, 2015 Total: 2971 accesari

Queen și Adam Lambert susțin un concert la București, în Piața Constituției, pe 21 iunie 2016, informează organizatorii - Emagic.

 

Potrivit Agerpres, concertul, prezentat în premieră în România, este un eveniment cuprins în seria "Emagic Classics", platformă care a mai găzduit în trecut show-urile unor artiști internaționali celebri precum Bob Dylan și Sting.
 

Biletele vor fi disponibile începând cu data de 3 decembrie, pe www.eventim.ro.
 

După o primă apariție împreună, în 2009, în finala show-ului American Idol, urmată de o reprezentație memorabilă pe scena MTV Europe Music Awards, Adam Lambert a devenit, într-un timp foarte scurt, o prezență nelipsită din formula live a trupei Queen, alături de care a susținut numeroase concerte și show-uri televizate în perioada 2012 — 2013.
 

În 2014, a avut loc un turneu spectaculos în Statele Unite ale Americii, devenit sold-out integral, la finalul căruia Queen + Adam Lambert au primit titlul "Trupa Anului" în cadrul celei de-a zecea ediții a evenimentului Classic Rock Roll of Honour, fiind votată totodată drept "cea mai bună trupă live a anului", în cadrul sondajului realizat de Ultimate Classic Rock.
 

Queen și Adam Lambert au încheiat anul trecut cu un spectacol susținut în seara de Anul Nou, lângă celebrul Big Ben din Londra, concert transmis în direct la tv și urmărit de aproape 12 milioane de oameni.

 


foto:thestar.com