MAXSTILE anjagează şi foloseşte o campanie INGENIOASĂ de recutare

Data publicare: Joi, 26 Noiembrie, 2015 Total: 3128 accesari

 

Societatea comercială MAXSTILE selectează personal în vederea angajării pentru secţiile: TAPIŢERIE, CROITORIE ŞI CUSUT.

 

Cerinţele în vederea ocupării posturilor sunt seriozitate, capacitate de lucru în echipă, experiența în domeniu, în timp ce cunoașterea limbii italiene constituie un avantaj important.

  

Se oferă: pachet salarial motivant, contract de muncă pe durată NEDETERMINATĂ, analize medicale la angajare GRATUITE, calificare la locul de muncă, abonament pe mijloacele de transport GRATUIT, tichet de masă pentru fiecare zi de lucru, condiții de muncă deosebite şi echipament de lucru adecvat.

 

Anunțul a fost făcut prin intermediul mânerelor publicitare, deţinute de City Visual Group şi montate în tramvaiele Companiei de Transport Public Arad, unde puței regăsi toate detaliile esenţiale.


 
Pentru informaţii suplimentare și depunerea CV-urilortrimite un e-mail pe adresa eugenb@maxstile.ro, contactează numărul de telefon 0757 095 637 între orele 07 -20 sau mergi la punctul de lucru din Sânicolau, Str. Nicolaus Lenau nr.11 (în zona Gării Aradul Nou) – între orele 07 – 18.

 


Ce sunt mânerele publicitare?

Sub denumirea generică de ,,Bus Handlle’’, acest tip de spaţiu publicitar este probabil cea mai inedită şi ingenioasă formulă de prezentare din câte s-au văzut până acum, vizând interiorul mijloacelor de transport în comun, în cazul nostru, tramvaiele.
 

Mesajul și informațiile conținute de acestea pot ajunge zilnic la aproximativ 1500 de oameni, număr reprezentând media înregistrată de CTP Arad pe un singur tramvai!

 

Puteți câștiga publicitate gratuită pe mânerele publicitare, pentru o perioadă de 2 luni, în 3 tramvaie!

 

Tot ce trebuie să faceți este să accesați pagina de Facebook al City Visual Group, oferiți un „like” și lăsați un comentariu pe profilul!

 

Concursul se încheie la 500 de likeuri obținute.

 

Pentru detalii și informații suplimentare despre oferta City Visual Group puteți contacta numărul de telefon 0721 323 188, vizita pagina www.cityvisual.ro sau scrie un email pentru adresa office@cityvisual.ro