Vestimentaţie: Ce spun hainele pe care le porţi despre tine

Data publicare: Marti, 24 Noiembrie, 2015 Total: 1573 accesari

Obiectele de vestimentaţie sunt lucruri pe care ai ocazia să le observi în permanenţă, ori de câte ori ai de-a face cu cineva.

 

Specialişti de pe eva.ro, susţin că observând mai atent îmbrăcămintea celor pe care îi întâlneşti, ai putea spune că alegerea şi combinaţia lor reprezintă o gamă nesfârşită de posibilităţi. Dacă eşti obişnuită să citeşti simbolistica ţinutei, culoarea şi materialele din care sunt confecţionate hainele, accesoriile, este suficient pentru a deduce câte ceva despre persoana care le poartă.

 

Înainte de a comunica verbal cu cineva, are loc un "dialog" prin vestimentaţie. Cel mai adesea, acesta se referă în primul rând la poziţia socială şi la ocupaţia persoanei. În acest sens, există anumite tipare sociale care trebuie respectate, inclusiv în vestimentaţie. Aceasta va "spune" foarte multe, de asemenea, despre felul tău de a fi, despre personalitatea ta.

 

Sursa citată susţine că o persoană conservatoare va purta culori în tonuri închise, un stil clasic şi comod, în timp ce o personalitate contradictorie va purta combinaţii de culori şocante uneori, pe când, cu alte ocazii, nu va conta trendul şi va alege să fie mult mai rezervată.

 

Persoanele „mereu tinere” sunt cele ce poartă haine de mereu în trend, indiferent de vârstă, cu o atracţie spre combinaţii neaşteptate de culori şi cu accesorii viu colorate, în timp ce o personalitate adaptabilă îşi va alege ţinuta bazatându-se pe situaţia în care se va afla în momentul respectiv.

 

Pentru un "dialog" de succes...

 

Proiect ambiţios, gândit pentru o perioadă îndelungată, atelierul de creaţie CHIC şi-a început cariera cu produse unicat ce au cucerit imediat şi i-au format o clientelă fidelă.

 

Situat în Arad, pe Str. Tudor Vladimirescu nr 28, Chic vă stă la dispoziţie de luni până vineri, între orele 10:00 – 18:00. În cadrul acestuia găsiţi creaţii originale Vali Cioban, rochii, costume si uniforme şcolare pentru cei mici!

 

Informaţii suplimentare găsiţi pe www.chic.ro şi pe pagina de facebook, Chic.