Carnavalul Toamnei sarbatorit la Gradinita "Prieteniei", impreuna cu Gradinita "Furnicuta" si Gradinita "Bambi" ! GALERIE FOTO

Data publicare: Vineri, 20 Noiembrie, 2015 Total: 5920 accesari

ARAD. Masti de carnaval si multa veselie la Gradinita “Prieteniei” din Arad, unde astazi, 20 noiembrie 2015 a avut loc Carnavalul Toamnei. GALERIE FOTO

 

Vineri dimineata, la Gradinita “Prieteniei” a avut loc “Carnavalul Toamnei” la care au participat trei gradinite partenere : Gradinita “Prieteniei”, Gradinita “Furnicuta” si Gradinita “Bambi”, activitatea fiind prevazuta in proiectul de parteneriat dintre institutiile amintite.

 

Copiii au realizat masti de carnaval, palarii si au facut animale din legume, dupa care au raspuns la ghicitori au cantat si au recitat poezii de toamna.

 

Cum nu exista Carnaval fara dans, bineinteles ca cei mici au si dansat vals, purtand mastile de carnaval. La final au servit fructe, drept rasplata pentru munca lor.

 

Educatoarele gradinitelor partenere, Ana Raileanu si Anca Ulrich (Gradinita “Prieteniei”, Mariana Cismasiu si Mocanu Lorena (Gradinita “Furnicuta”)  si A. B (Gradinita “Bambi”) au organizat acest Carnaval, avand ca scop in primul rand socializarea dintre copii si cadrele didactice, dar si marcarea sfarsitului anotimpului toamna.