Voluntari din toată Europa promovează mersul pe bicicletă în Arad

Data publicare: Miercuri, 18 Noiembrie, 2015 Total: 4032 accesari

Many Faces of the Bicycle (MFOTB) este un proiect care promovează folosirea bicicletei în Arad şi în care vor fi informați sute de arădeni cu privire la beneficiile legate de sănătate şi mediul înconjurător. Unul dintre principalele obiective este educarea civică, atât a cicliştilor cât şi a conducătorilor auto, pentru a le îmbunătaţi competenţele de participanți la trafic.
 

Acest proiect, coordonat de Clubul Experienţa Multisport, are voluntari participanţi din Italia, Portugalia, Polonia, Spania şi Estonia. Pe parcursul primelor 9 luni voluntarii vor organiza activitaţi și workshop-uri pentru a promova utilizarea bicicletei şi beneficiile pe care le aduce, atunci când este utilizată pentru deplasarea în oraș.
 


foto: Echipa de voluntari
 

În scopul informării voluntarii vor începe parteneriate cu diferite organizaţii şi instituţii precum magazine sportive, săli de fitness, şcoli sau universităţi care sunt interesate să participe în acest proiect, susţin organizatorii proiectului într-un comunicat de presă emis astăzi.
 

Echipa MFOTB va prezenta acest proiect în diferite universităţi din Arad, cu obiectivul de a informa studenţii de activităţiile care vor avea loc în următoarele luni, dar şi pentru a recruta noi voluntari locali care să participe activ în proiect.