Franţa: Forţele speciale în intervenţie - Cel puţin doi oameni ar fi fost ucişi şi mai mulţi poliţişti răniţi - VIDEO

Data publicare: Miercuri, 18 Noiembrie, 2015 Total: 3635 accesari

O intervenţie a forţelor speciale franceze Raid are loc în această dimineaţă la Saint-Denis, o localitate situată la periferia Parisului, unde se pot auzi numeroase focuri de armă şi detonări, locuitorii fiind avertizaţi să rămână în case, relatează Le Parisien în ediţia electronică, citat de Mediafax. Operaţiunea l-ar viza pe presupusul organizator al atentatelor de vineri seara de la Paris, Abdelhamid Abaaoud. Cel puţin două persoane ar fi fost ucise, potrivit unei surse din poliţie, şi mai mulţi poliţişti au fost răniţi în timpul operaţiunii.

 

Potrivit unor informaţii obţinute de cotidianul Le Parisien, forţele de securitate caută doi bărbaţi la Saint-Denis, o localitate situată la periferia Parisului. Unul dintre ei este presupusul organizator al atentatelorde vineri seara de la Paris, Abdelhamid Abaaoud, un belgian despre care se ştia că se afla în Siria.
 

Cel puţin o persoană a fost ucisă în cadrul operaţiunii, într-un apartament luat cu asalt de poliţie.


 

Trei poliţişti au fost de asemenea răniţi în cursul intervenţiei, potrivit lui Arnaud Leduc, un reprezentant al poliţiei din Seine-Saint-Denis.
 

Mai mulţi militari au fost detaşaţi la faţa locului, conform relatărilor din presa internaţională. Sursa citată mai notează că un camion cu militari a fost surprins într-o fotografie postată pe Twitter de un corespondent al postului Channel 4 News, Jonathan Rugman. 






foto:adevarul.ro