Fă cunoştinţă cu produsele Frédéric M! De pe Coasta de Azur, în Arad și-n toată țara!

Data publicare: Marti, 17 Noiembrie, 2015 Total: 2270 accesari






Produsele franceze BIO marca Frédéric M au luat formă în 1983, când frații Frédéric și Serge Munoz în regiunea Grasse, locul de naştere al industriei parfumurilor, au fondat compania.

 


 

Frédéric a adăugat personalității sale creatoare și pasiunea sa pentru patrimoniul industriei parfumurilor Grasse, unind inovația artistică, provocările industriale, precum și respectul pentru tradiție, în timp ce Serge, un atlet de nivel înalt, a fost un om de afaceri înnăscut, un antreprenor.

 

Provocarea pe care şi-au impus-o este – calitate accesibilă tuturor. Ei au dorit încă de la început ca toată lumea să poată accesa excelența produselor „made in France”, produse pentru înfrumusețare, într-un moment în care această calitate a fost în general rezervată pieței de lux și magazinelor cu un target foarte înalt.

 

În România produsele Frédéric M sunt distribuite prin societatea Biowellness România începând cu lună martie a acestui an: “Calitatea şi naturaleţea este ceea ce ne recomandă”, susţine Biowellness România, fiind pregătiţi să demonstreze.

 

Produsele noastre sunt 100% naturale, având o gamă foarte diversificată, de la produse de îngrijire corporală, cosmetice, produse pentru copii, la parfumuri de cea mai bună calitate”a declarat Lavinia Duma, consultant fondator Biowellness România.

 

Cunoaşte mai îndeaproape produsele Frédéric M

 

Biowellness România te invită la un eveniment special, cu intrare liberă, unde vei avea oportunitatea să faci cunoştinţă cu produsele bio de origine franceză Frédéric M.

 

Pe parcursul serii se vor prezenta gamele de produse, ingredientele active şi cel mai important, vei avea ocazia să testezi produsele în cadrul sesiunilor GRATUITE de tratament!

 

Prezentarea va avea loc miercuri, 25 noiembrie, de la ora 19:00, în sala Europa a Hotelului Central de pe strada Horia, din Arad.
 

Urmăreşte pagina de facebook a Biowellness România şi a evenimentului de la Hotel Central pentru ultimele noutăţi!



Silvia Irimie