Vilă la cheie cu izolație premium CADOU!

Data publicare: Luni, 16 Noiembrie, 2015 Total: 1744 accesari


Copiii adoră iarna - prima zăpadă, sărbătorile, serile geroase petrecute în căldura casei, toate fac parte din magia copilăriei. Dar tu, ca părinte, îți faci griji. Nevoile unei familii sunt substanțiale, iar facturile la utilități în timpul iernii uneori sunt… pur și simplu prea mult.

 

În Westfield, înțelegem mai bine ce așteptări are o familie modernă de la casa în care investesc. Le mulțumim pentru asta celor peste 100 de familii care au ales să locuiască aici. De aceea, iarna aceasta îți oferim o facilitate pe care nu o vei mai găsi în niciun alt cartier rezidențial din Arad:

 
 

Vilă la cheie cu izolație premium CADOU!

 

Noile vile în Westfield au acum o izolație termică și fonică de 2 ori mai eficientă decât cea de pe piața imobiliară actuală. Pereții sunt integral izolați cu un strat de polistiren de 15 cm, cu cel puțin 50% mai mult decât izolația standard a caselor noi. Geamurile termopan, cu strat dublu din sticlă, sunt înlocuite cu geamuri tripan, cu sticlă în 3 straturi, care asigură o barieră termică și fonică de 2 ori mai bună.

 

Facturi cu până la 50% mai mici!

 

Da, ai înțeles bine - în Westfield poți scădea costul utilităților pe timp de iarnă cu până la 50%! Sistemul îmbunătățit de izolație reduce semnificativ transferul termic, astfel încât pierderile de căldură sunt mult mai mici decât în cazul unei case noi .

 

Vei simți consecințele unei termoizolații premium nu doar în lunile reci, ci și în timpul verii, când temperatura din interior rămâne constantă, chiar și cu utilizarea minimă a aerului condiționat!

 

E rândul tău să-ți alegi povestea.

 

Cu noul sistem de izolație, o vilă în Westfield depășește încă o dată standardele pieței: e mai modernă, mai confortabilă și mult mai economică. Copiii tăi se vor simți răsfățați în noua casă. Și în sfârșit - la fel te vei simți și tu. Asta înseamnă să fii cu adevărat acasă.

 

*Află mai multe despre cel mai frumos cartier din Arad: www.westfield.ro / 0729 529 989