Puşti în acţiune: Furturi din case şi case de marcat

Data publicare: Joi, 12 Noiembrie, 2015 Total: 1395 accesari



Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale au identificat doi adolescenţi, bănuiţi de comiterea unui furt din locuinţă.

 

În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că, la data de 13 octombrie a.c., cei doi adolescenţi, de 15 respectiv 14 ani, ambii din Arad, ar fi pătruns prin efracţie într-o locuinţă de pe strada Gheorghe Doja, din municipiu, de unde ar fi sustras un televizor, un DVD şi suma de 250 de lei.

 

Prejudiciul cauzat în valoare de aproximativ 3.000 de lei a fost recuperat, cei în cauză fiind cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

 

Au sustras bani din casa de marcat

 

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale au identificat un băiat şi două fete, bănuiţi că au sustras bani dintr-un magazin, de pe raza municipiului.
 

Din cercetările efectuate s-a stabilit că, la data de 23 octombrie a.c., profitând de neatenţia angajaţilor unui magazin situat pe strada Andrei Şaguna, din municipiu, băiatul de 12 ani şi cele două fete de 11 respectiv 12 ani, ar fi sustras suma de 750 de lei din sertarul casei de marcat.
 

Cei în cauză sunt cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.