One Vision: Răsfaţă-ţi trupul şi sufletul cu un masaj de relaxare

Data publicare: Miercuri, 11 Noiembrie, 2015 Total: 3692 accesari

Masajul de relaxare atenuează tensiunea, stresul, calmează durerile, relaxează muşchii încordaţi şi îndepărtează starea de apatie. Masajul, mai presus de toate, ne dă o senzaţie de bine.

 

Prin masajul de relaxare corpul este ajutat să elimine toxinele, conducând astfel la îmbunătăţirea circulaţiei sângelui şi a limfei, dezvoltarea amplitutinii de mişcare la nivelul articulaţiilor având ca efect imediat eliminarea tensiunii musculare. Masajul stimulează sau calmează, în funcţie de ritmul şi de profunzimea mângâierilor. De aceea masajul poate să facă o persoană să se simtă vioaie, energică sau, dimpotrivă, să se simtă relaxată şi somnoroasă.

 

Reducerea tensiunii musculare, obţinută prin masaj, este în strânsă legătură cu inducerea unei stări mentale pozitive, micşorează anxietatea şi depresia, îmbunătăţeşte capacitatea de concentrare şi creează stări de relaxare profundă, înlăturând somnolenta din timpul zilei şi insomnia.

 

Masajul de relaxare nu este unul brutal sau dureros aşa că vă veţi putea simţi corpul “plutind”. Se aplică manevre şi procedee specifice, de la simplă mângâiere la batere, scuturare, presare, etc. Rezultatele sunt variate, în funcţie de tipul manevrelor folosite. Masajul de relaxare se efectuează cu uleiuri sau creme parfumate care stimulează starea de bine şi relaxare.

 

Efectele positive ale masajului de relaxare:

» îmbunătăţeşte circulaţia sanguină şi limfatica

» ajuta la eliminarea toxinelor din organism

» creşte elasticitatea pielii

» ajuta la regenerarea ţesuturilor

» relaxează musculatura

» elimina oboseala accentuată

» menţine o bună stare de sănătate

 

 

Poţi beneficia de un masaj de relaxare „ca la carte” în cadrul salonului One Vision!

 

Masajul de relaxare este indicat a se face cel puţin o dată pe săptămână şi are ca scop menţinere organismului într-o stare de funcţionare perfectă perfectă. Specialiştii din cadrul salonului notează că masajul de relaxare este recomandat persoanelor de toate vârstele, de la nou-născuţi şi până la persoane de vârsta a treia.

 

 

Situat în Arad, pe strada Moţilor nr 2, cu intrare pe Calea Romanilor, One Vision vă pune la dispoziţie servicii de calitate şi un personal calificat, într-un cadru cald şi primitor!

 

Programul salonului de înfrumuseţare este marţi-vineri între orele 10:00 – 18:00 şi sâmbătă 10:00-14:00.

 

Pentru programări apelează 0357/427 763 şi nu uita să accesezi pagina de facebook, One Vision, pentru a fi la curent cu cele mai noi trenduri şi oferte!