Accesoriul menit să evidenţieze personalitatea unică şi dinamismul fiecărui bărbat

Data publicare: Miercuri, 11 Noiembrie, 2015 Total: 1420 accesari




Dacă cravata și papionul sunt principalele accesorii vestimentare masculine, în perioada rece a anului, fularul este accesoriul menit să completeze și să definească eleganța masculină, susţin specialiştii Man`s Style Fashion.

 


 

Acest accesoriu, confecționat din materiale de bună calitate, bumbac sau mătase, poate fi accesorizat atât la ținutele casual cât și la o ținută de gală, pe lângă rolul decorativ având și rol de protecție a gâtului la frig. În culori moderne, menite să evidențieze personalitatea unică și dinamismul fiecărui bărbat, confecționate din materiale atent selectate, noua colecție de fulare este disponibilă în magazinele Man`s Style Fashion din țară și online în magazinul www.mansstylefashion.ro.

 
 

De asemenean, paltonul este articolul vestimentar care nu poate să lipsească din garderoba unui bărbat care se respectă. Inspirată de culorile toamnei și urmând o linie unică, care amintește de trendul retro dar în același timp se asortează cu dinamismul bărbaților moderni, noua colecție de paltoane este disponibilă în toate magazinele Mans Style Fashion.

 

Galerie foto şi noutăţile Man`s Style Fashion puteţi să accesaţi şi pe pagina de facebook al magazinului situat în Arad, pe Calea Aurel Vlaicu nr 10-12.