Fotbaliştii naţionalei de tineret au aprins lumânări la clubul Colectiv

Data publicare: Miercuri, 11 Noiembrie, 2015 Total: 3434 accesari

Jucătorii echipei naționale de tineret împreună cu membrii stafului tehnic au fost prezenți, marți după-amiază, la clubul Colectiv, unde au aprins lumânări în memoria victimelor incendiului din 30 octombrie, notează fluierul.ro.

 

Selecționerul Cristian Dulca a afirmat că ar fi preferat să meargă cu echipa la inaugurarea unei autostrăzi. "E greu, aș fi preferat să merg cu echipa la inaugurarea unei autostrăzi Cluj - București, decât să vin la un astfel de moment. E trist ceea ce s-a întâmplat. Am venit să punem o lumânare pentru cei ce nu mai sunt, să avem un gând bun pentru familiile care au rămas fără cei dragi. Sunt convins că vor trece greu peste aceste momente, sper să-i ajute Dumnezeu să fie puternici. Noi, ca națiune, nu putem fi indiferenți față de un astfel de eveniment și toată lumea vorbește despre acest lucru. Îmbucurător este faptul că a început să se miște ceva în România vizavi de problemele care sunt. Păcat că a trebuit să se întâmple o astfel de tragedie ca să trezească tot poporul", a spus Dulca.
 

Atacantul echipei italiene AS Bari George Pușcaș a declarat că echipa națională de tineret va încerca să câștige partida cu Danemarca, de vineri, din preliminariile CE-2017, și să dedice victoria victimelor incendiului: "Sincer, nu am cuvinte, sunt trist și alături de familiile îndoliate și de cei care sunt în viață și se zbat în spitale. Eram în cantonament, a doua zi am văzut ceea ce s-a întâmplat și nu știam ce să mai zic. Încercam să nu mă gândesc pentru că aveam meci în ziua aia. Voiam să mă concentrez, dar nu poți să treci peste așa ceva. E de nedescris. Se vorbește și în Italia de această tragedie. Sper ca vineri să obținem o victorie pe care să le-o dedicăm victimelor. Vom juca cu gândul la ei și vom ține un moment de reculegere. Această tragedie ne va urmări mult timp".





 foto:prosport.ro