Expomineralia la Atrium Mall

Data publicare: Miercuri, 11 Noiembrie, 2015 Total: 2223 accesari

Atrium Mall Arad a pregatit o noua surpriza pentru doamnele si domnisoarele pasionate de pietrele pretioase si semipretioase. In perioada 11 – 15 noiembrie 2015, Atrium Mall Arad va gazdui o noua editie Expomineralia.

 

Cele care vor dori sa isi completeze colectiile de bijuterii vor fi intampinate cu oferte ispititoare. Din 11 noiembrie 2015, toti cei care vor sa admire si sa achizitioneze bijuterii si obiecte de decor din pietre pretioase sau semipretioase, pentru a se innoi sau pentru a le oferi cadou, sunt asteptati la Expomineralia. Targul se desfasoara la parterul Atrium Mall Arad si reuneste cea mai diversificata gama de obiecte din minerale, roci si pietre deosebite.

 

La aceasta editie, doamnele si domnisoarele isi vor putea alege seturi de bijuterii pentru a-si accesoriza tinutele, pentru ca vor fi intampinate cu oferte speciale la o selectie de articole. Mai mult, la Atrium Mall vor fi prezentate si piese din noua colectie, care raspund tendintelor actuale toamna – iarna. Astfel, cele care isi doresc sa fie la moda isi vor putea completa casetele de bijuterii cu cercei, coliere si bratari in nuantele care se poarta si care se asorteaza garderobei lor pentru noul sezon. In plus, isi vor alege pietrele care li se potrivesc, putand afla de la specialisti care sunt proprietatile fiecarei pietre, ce se potriveste zodiilor si personalitatilor lor sau cum acestea le pot influenta starea de sanatate. 

La Expomineralia sunt expuse zeci de mii de bijuterii, accesorii, decoratiuni si alte obiecte lucrate cu maiestrie, din minerale aparte. Articolele cu un design deosebit sunt create din roci, flori de mina, geode, cristale, lemn, pietre pretioase si semipretioase, care provin din peste 50 de tari ale lumii. Mai mult de 180 de tipuri de pietre, cu forme si culori diferite, au fost utilizate pentru crearea bijuteriilor stralucitoare si rafinate.