Curs GRATUIT de la Clever Children pentru COPILUL tău

Data publicare: Marti, 10 Noiembrie, 2015 Total: 1975 accesari

Clever Children® este un concept educaţional românesc adresat copiilor cu vârste cuprinse între 6 şi 13 ani. Portofoliul de training conţine 10 programe educaţionale scurte & moderne, unice în Europa şi nu numai.
 

Future Learning for Kids® este cea mai nouă franciza educaţionala adresată preşcolarilor cu vârste cuprinse între 4 şi 6 ani. Portofoliul de training conţine 11 programe educaţionale adresate preşcolarilor.



Acum aveţi ocazia să câştigaţi un curs GRATUIT timp de o lună la unul din cursurile Clever Children! Tot ce trebuie să faceţi este să vă înscrieţi AICI în cadrul concursului şă să răspundeţi la întrebarea „Care este pagina de facebook a centrului Clever Children?”




Care sunt beneficiile cursurilor?
 

Scopul programelor educaţionale este de a forma şi dezvolta abilităţi de viaţa copiilor: gândirea creativă, atitudinea pozitivă, comportamentul civilizat şi manierele elegante, abilităţile antreprenoriale, relaţionarea socială şi lucrul în echipă.
 

Training-urile CLEVER children pregătesc copiii pentru a deveni adulţi încrezători în forţele proprii, cu stimă de sine şi înzestraţi cu valori morale, etice şi umaniste de calitate, destinaţia finală fiind succesul în viaţă al copiilor.
 

De ce să alegeţi cursurile clever children?
 

Cu o experienţă de 8 ani pe piaţa din România, 10.000 de absolvenţi şi 12 centre deschise în ţară, Clever Children este singura franciza românească care oferă cursuri de dezvoltare acreditate copiilor cu vârste între 4 şi 13 ani.
 

Deprinderile şi cunoştinţele dobândite devreme de copii prin intermediul cursurilor noastre favorizează dezvoltarea ulterioară a abilitaţilor şi a trăsăturilor de caracter care vor defini personalitatea copilului dumneavoastră.
 

A înveşti în educaţie înseamnă a înveşti cu adevărat în fericirea copiilor noştri, într-o viaţă frumoasă pentru ei. Aceasta este singura avere pe care le-o putem lăsa, fără teamă că o vor putea pierde vreodată.


 

Pentru mai multe detalii puteţi contacta adresa de email arad@cleverchildren.ro sau la telefon 0751 015 992 / 0774 427 306


Vă invităm să ne vizitiati şi pe www.cursuricopii.ro sau pe pagina de facebook Clever Children Arad.