Atelierul lui Orlando Petriceanu la Arad: TU CHIAR CREZI ÎN CEEA CE SPUI?

Data publicare: Joi, 05 Noiembrie, 2015 Total: 1875 accesari



A fi pe scena e un act de curaj, pentru că în timpul speech-ului nu numai ca inspiri și motivezi oamenii, dar te schimbi pe tine. TOATE ASTEA DOAR DACĂ ȘI TU CREZI CEEA CE SPUI... pentru că știu că știi deja - ei știu, ei simt, ei văd, ei aud când tu nu crezi ceea ce spui” - Orlando Petriceanu
 

Răspunsul la întrebarea din titlu îl puteţi afla la un atelier gratuit organizat în Arad de Orlando Petriceanu, trainer, actor, regizor şi coach.
 

În viaţa de zi cu zi, adesea trebuie să comunicăm lucruri din afara zonei noastre de confort, să impersonăm pe cineva sau să improvizăm un discurs în faţa unui public care nu ne cunoaşte, în faţa căruia adesea suntem mult prea conştienţi de impresia propriei imagini, susţin organizatorii într-un comunicat.
 

Când ne aflăm pe scenă, publicul abia aşteaptă să se conecteze cu noi. Gesturile, cuvintele, privirile tale trebuie să alcătuiască un tot, un personaj credibil: cu reacţii spontane, naturale. Trebuie să comunicăm cu emoţie şi mai ales încredere, dincolo de personajul pe care-l jucăm. Orlando reuşeşte să ne smulgă din starea pasivă în care rostim replici pregătite, împingându-ne să planăm spontan pe inspiraţia de moment, reuşind să fim autentici. Şi asta se vede”, afirmă cu entuziasm Flavius Felea care a mai participat la un astfel de atelier.
 

Dacă vreţi să experimentaţi ceva cu totul nonconformist, învăţând să comunicaţi folosindu-vă cu succes de emoţii, situaţii şi atitudini, atunci sunteţi invitaţi la atelierul lui Orlando Petriceanu!


 

Când? Sâmbătă, 7 noiembrie 2015 (după-amiaza)
 

Durata? 3 ore
 

Unde? Club Rocco (lângă Teatru)
 

INTRAREA LIBERĂ!