Calitatea franceză accesibilă tuturor: Biowellness România prezintă marca Frédéric M

Data publicare: Marti, 03 Noiembrie, 2015 Total: 2791 accesari







Compania Frédéric M fost fondată în 1983 de către frații Frédéric și Serge Munoz în regiunea Grasse, locul de naştere al industriei parfumurilor.

 


 

Frédéric a adăugat personalității sale creatoare și pasiunea sa pentru patrimoniul industriei parfumurilor Grasse, unind inovația artistică, provocările industriale, precum și respectul pentru tradiție.
 

Serge, un atlet de nivel înalt, a fost un om de afaceri înnăscut, un antreprenor.

 

Provocarea pe care şi-au impus-o este calitate accesibilă tuturor. Ei au dorit încă de la început ca toată lumea să poată accesa excelența produselor „made in France”, produse pentru înfrumusețare, într-un moment în care această calitate a fost în general rezervată pieței de lux și magazinelor cu un target foarte înalt.

 

În România produsele Frédéric M sunt distribuite prin societatea Biowellness România începând cu lună martie a acestui an: “Calitatea şi naturaleţea este ceea ce ne recomandă”, susţine Biowellness România, fiind pregătiţi să demonstreze.

 

Astfel, miercuri, 25 noiembrie, de la ora 19:00, în sala Europa a Hotelului Central de pe strada Horia, din Arad, Biowellness România vă invită la prezentarea produselor marca Frédéric M.