Fotbal: FRF solicită membrilor să se păstreze doliu până la finalul anului

Data publicare: Luni, 02 Noiembrie, 2015 Total: 4300 accesari

Federația Română de Fotbal solicită membrilor săi afiliați să păstreze un moment de reculegere înaintea tuturor partidelor organizate de FRF până la finalul acestui an, iar jucătorii să poarte banderole negre pe toată această perioadă, în memoria victimelor tragediei din clubul bucureștean Colectiv, a anunțat forul național pe site-ul său oficial, informează Agerpres.

 

Astăzi este ultima zi din cele trei de doliu național instituit prin Hotărârea Guvernului în urma tragediei petrecute vineri seară în București.
 

Federația Română de Fotbal, care transmite, încă o dată, condoleanțe familiilor îndurerate, a solicitat 'respectuos' tuturor membrilor afiliați să prelungească perioada în care se comemorează victimele tragediei, păstrând un moment de reculegere, iar jucătorii să poarte banderole negre, până la finalul anului 2015.
 

Mai mulți sportivi au oferit momente emoționante în aceste zile, dedicând reușitele lor victimelor tragediei de vineri seara. Astfel, senegalezul Ousmane N`Doye (ASA Târgu Mureș) a arătat un tricou pe care scria "Condoleanțe românilor", după reușita sa din meciul cu Concordia Chiajna (2-1), iar portughezul Vitor Bruno (CFR Cluj) a făcut semn spre banderola de la braț după golul marcat împotriva Stelei (2-0). De asemenea, Alexandru Maxim a purtat și el banderolă neagră la Stuttgart (2-0 cu Darmstadt), ca și handbalista Cristina Neagu (Buducnost Podgorica) în meciul cu CSM București (28-22).

 





foto: click.ro