Ce se poartă în acest sezon în materie de încălţăminte: Unde şi ce să cauţi

Data publicare: Joi, 29 Octombrie, 2015 Total: 2832 accesari




Încălţămintea nu este doar un accesoriu, care face corpul să arate mai atrăgător şi care alungeşte vizual picioarele. Ea permite să creezi imaginea feminină, stilul şi chiar bună dispoziţie,
atenţionează modadama.com. De aceea, încălţămintea la modă în sezonul toamna-iarna 2015-2016 are câteva cerinţe mai speciale. Iată câteva din acestea prezentate de sursa citată.

 

 

Şireturi

 

Locurile principale în toate colecţiile de modă pentru toamna-iarna sunt ocupate de încălţămintea cu şiret. Datorită feminităţii şi extravagantei, acestea sunt lider în lumea modei. La moment, şireturile sunt prezente nu doar pe cizme clasice, dar şi pe modele stilate în stil masculin. Comoditatea acestei încălţăminte se datorează reglării libere a turetcii. De aceea, chiar şi cele mai neobişnuite cizme cu şiret arata foarte impresionant, fapt demonstrat de designeri renumiţi

 

Piele de reptilă şi animale

 

Un rol deosebit trebuie să îl aibă încălţămintea în stil „prădător”. Nu întâmplător aceasta este considerată o tendinţă populară a sezonului toamna-iarna 2015-2016. Astăzi, aceste modele nu mai sunt deja un lux. Culorile populare de sezon sunt galben, maro, roşu şi nuanţe de verde-albastru.

 

Culori la modă

 

Încălţămintea la modă din colecţiile de toamna-iarna se caracterizează printr-o gamă variată de culori. Aici putem vedea şi nuanţe de galben, verde, mov, roşu, roz şi portocaliu. Desigur, colecţiile de încălţăminte nu puteau să nu fie şi în culorile clasice de negru şi maro. Alegerea deja depinde de stilul şi dispoziţia ta.

 

Unde găseşti cele mai noi modele? În cadrul magazinelor La Sarpa, disponibile în Atrium Mall – etaj I şi pe B-dul Revoluţiei nr 24!
 

 
 

La Scarpa este unul dintre cei mai cunoscuţi retaileri de marochinărie şi încălţăminte, care oferă colecţii atent selecţionate pentru dame, bărbaţi şi copii, potrivite pentru orice ocazie!