Câștigă cu DeNovo Caffee: ATENȚIE, ultimele zile pentru înscrieri

Data publicare: Miercuri, 28 Octombrie, 2015 Total: 1943 accesari



DeNovo Caffee pune la bătaie trei kilograme de cafea! Participă la concurs AICI şi poţi câştiga ingredientul principal pentru reţeta cafelei mexicane!



De ce ai nevoie:

- 125 ml de cafea

- 80 ml sirop de ciocolată

- 1 beţişor de scorţişoară

- 250 ml de lapte

- 60 ml zahăr brun

- ¼ linguriţă de nuşcoară

- 1 linguriţă de vanilie

 

Cum se prepară?

Combină cafeaua, scorţişoară şi nucşoara înainte să le pui pe foc. Într-un alt vas topeşte zahărul brun, siropul de ciocolată şi laptele. Apoi toarnă amestecul de zahăr în cafeaua fierbinte şi adăugă vanilia.

 

DeNovo Caffee este o societate care dorește să întâmpine nevoile clienților legate de consumul zilnic al produselor pe bază de cafea!

 

Situat în Arad, pe Calea Aurel Vlaicu, bloc I5-1, ap 3A, vă așteaptă cu o gamă bogată de cafea cu o calitate superioară, la prețuri accesibile.





Pe lângă cafea, DeNovo Caffee oferă servicii complete de vânzare şi închiriere aparate de cafea, noi şi second hand, începând de la consultanţa pentru alegerea aparatului optim pentru tine și furnizarea automatului, până la întreţinerea şi service-ul acestuia.

 

Pentru informații suplimentare poți contacta numărul de telefon 0747 297 763 sau accesează  pagina www.aparatecafea-arad.ro și profilul de facebook, DeNovo Tehnic.