Veste buna pentru fanii Adele - VIDEO

Data publicare: Joi, 22 Octombrie, 2015 Total: 1987 accesari

Cântăreața britanică Adele s-a adresat miercuri milioanelor de fani publicând pe contul său Twitter un text în care anunță că noul album se va numi "25" și va fi unul de "împăcare" cu ea însăși, transmite AFP, citat de Agenţia Naţională de Presă.

 

"Precedentul meu album a fost unul de ruptură și, dacă ar fi să spun ceva despre următorul, aș spune că este un album de împăcare. Mă împac cu mine însămi", a scris artista pe contul său Twitter, urmărit de 23,5 milioane de fani. "Recuperez timpul pierdut. Mă împac cu tot ceea ce am făcut și cu ceea ce nu am făcut", adaugă interpreta baladei "Someone Like You", ajunsă hit mondial.
 

Adele, care are în prezent 27 de ani, mărturisește că a 25-a aniversare a fost pentru ea o "cotitură". "Ezitând între a fi o bătrână adolescentă și o adultă cu drepturi depline, m-am hotărât să devin cea care voi fi mereu", a scris ea.
 

Fără să precizeze data lansării noului album, pe care site-ul muzical Billboard îl anunță în 20 noiembrie, solista britanică a menționat lunga perioadă scursă de la precedentul său album, "21", lansat în 2011: "Îmi pară rău că a durat atât, dar, știți, așa e viața", arată cântăreața, mamă a unui băiețel născut în 19 octombrie 2012.
 
 

Adele a făcut senzație duminică seară, când a dezvăluit, într-o reclamă difuzată în cadrul emisiunii X Factor, un scurt extras de 30 de secunde de pe ceea ce ar putea fi viitorul ei single. Videoclipul pe fond negru, în care apare textul pe care îl interpretează acompaniată doar de pian, i-a entuziasmat pe fanii care au invadat rețeaua Twitter cu #ADELEISBACK.
 

Sursa citată aminteşte succesul cântăreţei din 2008, datorat primului album, "19", care a câștigat un premiu Grammy. Cel de-al doilea album, "21", cu hiturile "Someone Like You" și "Rolling in the Deep", i-a adus în 2012 șase premii Grammy și s-a aflat timp de doi ani în fruntea vânzărilor de albume din Statele Unite. În Marea Britanie, albumul "21" este de departe cel mai bine vândut din secolul al XXI-lea.
 

Cântăreața a obținut în 2013 premiul Oscar pentru cel mai bun cântec, banda sonoră din cel mai recent film cu James Bond, "Skyfall", amintește AFP.