Clipe de relaxare la Segafredo Arad

Data publicare: Miercuri, 21 Octombrie, 2015 Total: 2904 accesari





Segafredo Zanetti Espresso Arad, situat pe str. Cloșca nr 1, este mai mult decât o cafenea! Poți servi gustări precum salată de ton sau de pui, croissante, deserturi delicioase și/sau un vin bun!


 

Efectele terapeutice ale vinului sunt de necontestat. Conform ziarullumina.ro, la persoanele slăbite, vinul stimulează pofta de mâncare; dacă se bea în timpul meselor, are efect şi de stimulare a digestiei.

 


 

Vinurile albe sunt diuretice pentru un rinichi sănătos şi uşor acrişoare, cu rol în stimularea digestiei. Vinurile roşii, bogate în taninuri, sunt astringente şi au un efect uşor constipant. Ajută la absorbţia vitaminei B12, cu rol în formarea sângelui.

 

Atât în vinul alb, cât şi în cel roşu se pregătesc multe macerate terapeutice pentru diferite maladii. Spre exemplu, la nivelul creierului, consumul moderat de vin de calitate ajută la prevenirea afecţiunilor degenerative, precum maladia Alzheimer, şi reduce semnificativ apariţia unui accident cerebrovascular.

 

Iar dacă efectele terapeutice nu te-au convins de calitățile licorii, ține minte că uneori este important ca să știi să transformi o seară obișnuită într-una specială. Astfel, Segafredo te invită să te relaxezi și să savurezi un vin bun.

 

Orar:

Lu-Joi:

08:00 - 23:00

Vi:

08:00 - 00:00

Sâm:

09:00 - 00:00

Dum:

09:00 – 23:00



Curios să vezi locația? Segafredo Zanetti Espresso Arad, poate fi vizitat și virtual AICI!


 

 

Informații, noutăți și meniuri poți găsi pe facebook, pe pagina Segafredo Zanetti Espresso Arad.

   

ŞI TU POŢI AVEA PROPRIUL TUR VIRTUAL!
 

City Visual Group este agenția media care vă oferă servicii de promovare profesionale şi concepe şedinţe de tur virtual!
 

Turul Virtual se realizează printr-o tehnologie foto specială prin care se surprinde o imagine panoramică de 360 GRADE. Cadrul surprins este de o calitate superioară, cel care parcurge turul respectiv având posibilitatea să apropie prin zoom orice colţ sau chiar să treacă dintr-o încăpere în alta (unde permite spaţiul se pot realiza mai multe poze panoramice pentru o acoperire completă).
 

Unul din marile avantaje ale turului virtual constă în faptul că este o aplicaţie separată ce se poate introduce cu uşurinţă într-un site.

 

Pentru oferta City Visual Group, portofoliu şi informaţii complete despre serviciile agenţiei accesaţi www.turvirtual-arad.ro pagina de facebook City Visual Group sau sunaţi la numerele 0721 323 188, 0728 916 778!