Învaţă cum se face un MASAJ TAILANDEZ (asiatic)

Data publicare: Marti, 13 Octombrie, 2015 Total: 3055 accesari

Masajul thailandez combina chiropractica şi presopunctura cu exerciţii acrobatice de întindere a tuturor muşchilor. Efectul final este reechilibrarea celor patru elemente ale corpului: Pământ (din – corp, schelet, muşchi, vase de sânge, tendoane şi ligamente), Apă (naam – sânge şi secreţii ale corpului), Foc (fai – sistem digestiv şi metabolism) şi Aer (lom – respiraţie şi circulaţie).

 

Scopul masajului thailandez este de a aduce corpul, mintea şi spiritul într-o stare de echilibru şi armonie, oferind un teren propice pentru auto-vindecare.

 

Această formă de terapie ajută la eliminarea toxinelor adunate din cauza stresului psihic şi emoţional.

 

Asociatia Nationala De Terapii Complementare Din Romania (ANATECOR) organizează Curs de Masaj Tailandez (Asiatic), în trei locaţii din România, printre care şi municipiul Arad.

 

Modului I al cursului va fi susţin în perioada 23 - 26 octombrie, având ca lector pe Dorin Bercea, care a fost pregătit/instruit în Tailanda.

 

Informaţii suplimentare la numărul de telefon 0757021965, pe siteul www.anatecor.ro, sau pe pagina de facebook,  CURSURI PRACTICE DE MASAJ TAILANDEZ (ASIATIC)





foto: facebook