NOU ÎN ARAD: Man`s Style Fashion… Pentru bărbaţi de calitate!

Data publicare: Joi, 08 Octombrie, 2015 Total: 6278 accesari






Brandul naţional Man`s Style Fashion se adresează tuturor bărbaţilor care sunt în căutare de eleganţă, rafinament şi bun gust! Noul magazin este situat pe Bulevardul Revoluţiei, nr. 64.

 


 

Cine suntem?

 

În anul 2004 am produs prima linie de costume de bărbaţi şi au avut loc primele contracte de colaborare cu partenerii străini pentru care producem în sistem lohn , iar în anul 2013 am fost declaraţi brand naţional, acum producem costume la nivel naţional şi internaţional, la nivel naţional le vindem în magazinele noastre din Arad, Baia Mare, Focsani, Vaslui, precum şi prin reţeaua de distribuţie pe care o avem. Cel mai nou magazin al nostru este magazinul de pe Bulevardul Revoluţiei, nr. 64, unde îi întâmpinăm zilnic de luni până vineri pe clienţii noştrii cu o gamă variată de produse şi cu o atitudine pozitivă între orele 10:00-20:00.

 

Ce vă oferim?

 

O gamă variată de costume business, office, clasice dar şi o diversitate de croieli începând de la costumele slim fit până la costume pentru diverse conformaţii ale corpului dedicate bărbaţilor în căutare de eleganţă şi bun gust. Sacouri, pantaloni, jachete, paltoane, cămăşi, pantofi, pulovere precum şi cravate, papioane, butoni, genti, curele ca accesorii cu gama de costume.

 

 

De ce să ne alegeţi pe noi?

 

Datorită faptului că suntem producători în magazinele noastre găsiţi toată gama de produse dedicate unui bărbat de calitate la preţuri convenabile.

 

Alegerea vă aparţine, dar nu uitaţi calitatea îşi spune cuvântul într-o ţinută!

 

Vă aşteptăm în magazinul nostru de pe Bulevardul Revoluţiei, nr. 64, şi în magazinul online www.mansstylefashion.ro, unde vă dorim cumpărături inteligente, rafinate şi de calitate, dar vă invităm să ne vizitaţi şi pagina de Facebook- Mans Style Fashion.