Vladimirescu, Mândruloc şi Cicir, din nou fără apă potabilă

Data publicare: Miercuri, 07 Octombrie, 2015 Total: 2053 accesari


Joi, 8 octombrie, S.C. Compania de Apă Arad S. A. are programată o nouă lucrare de cuplare a conductei de aducţiune Vladimirescu-Ghioroc.
Lucrarea este realizată în cadrul contractului CL9 „Reabilitare şi extindere reţele de apă şi canalizare în Ghioroc, Cuvin, Miniş, Păuliş şi Lipova”, care vizează reabilitarea şi extinderea sistemului de distribuţie apă potabilă şi a celui de canalizare în cele cinci localităţi.

 
 

Această nouă lucrare reprezintă o continuare a celei demarate la 1 octombrie a.c., prin care s-a executat cuplarea conductei de aducţiune Vladimirescu-Ghioroc, realizate de curând în cadrul Proiectului Major de Finanţare Europeană, la conducta magistrală de apă potabilă DN600, şi constă în cuplarea celei de-a doua conducte şi realizarea by-pass-ului (devierii).
 

Întrucât lucrarea de cuplare implică necesitatea întreruperii totale a furnizării de apă potabilă, locuitorii din localităţile Vladimirescu, Mândruloc şi Cicir vor fi afectaţi de această întrerupere joi, 8 octombrie, în intervalul orar 08:00- 18:00.
 

Pe lângă disconfortul creat de această întrerupere, consumatorii vor constata şi colorarea apei, cauzată de schimbarea sensului de curgere si presiune scăzută în momentul refurnizării. Deoarece această perturbare nu va fi una de durată, recomandăm utilizatorilor să nu folosească apa în scopuri menajere până la limpezirea ei completă, dorind să îi asigurăm că, în momentul stabilizării debitului, apa va putea fi consumată cu încredere, ca şi până în prezent”, informează Compania de Apă Arad.