Concursul Național de Dans Sportiv - CUPA ARAD

Data publicare: Marti, 06 Octombrie, 2015 Total: 5997 accesari




Aradul va găzdui a VI -a ediție a Concursului Național de Dans Sportiv - CUPA ARAD, competiție organizata de CS Ballroom Dance Arad, sub egida Federației Române de Dans Sportiv, Direcției Județene de Tineret şi Sport şi cu sprijinul Centrului Municipal de Cultură Arad şi al Primariei Arad.

 

La competiție vor fi prezente aproximativ 300 de perechi din toată ţara, care vor fi arbitrate de specialiştiI României. Concursul este o competiție Ranking unde fiecare sportiv va primi un punctaj aproape dublu.

 

Un astfel de concurs implică invitarea arbitrilor de la o distanţă mai mare de 250 km de orașul care organizează concursul.

 





De organizarea competiției s-a ocupat Mirela Costea în calitate de președinte al Clubului Sportiv Ballroom Dance Arad,împreună cu Anastasia Gosalo - antrenorul principal al clubului şi nu în ultimul, părinții sportivilor care sunt alături de conducerea clubului în fiecare an.

 

Anul trecut am organizat Campionatul de 10 dansuri al României şi sperăm să obținem din partea Federației acceptul să organizăm, în 2017, Campionatul Național de Clase al României. Prin organizarea acestei competiții urmărim implementarea disciplinei - dans sportiv - în orașul nostru, asa ca invitam publicul arădean la aceasta competiție sâmbată, 10 octombrie, între orele 9.00-21.00, la sala polivalentă Aradse arată în comunicatul de presă emis de CS Ballroom Dance Arad.