Jim Carrey trece prin momente dificile: "Sunt șocat și profund întristat”

Data publicare: Miercuri, 30 Septembrie, 2015 Total: 1686 accesari

Iubita lui Jim Carrey, Cathriona White, și-a pus capăt zilelor, iar actorul de 53 de ani, care avea o relație tumultuoasă cu tânăra, s-a declarat marți "profund întristat și șocat", transmite Agerpres.

 

Potrivit lui Fred Corral, purtător de cuvânt al poliției din Los Angeles, "o femeie de 30 de ani din Sherman Oaks" a fost găsită moartă de serviciile medicale de urgență luni seară. Ei au apreciat că "aparent este vorba de sinucidere". S-a deschis o anchetă pentru deces prin sinucidere, a adăugat Corral.
 

Conform presei americane specializate în celebrități, cei doi s-ar fi despărțit joia trecută, după o relație tumultuoasă întreruptă de câteva ori. Conform site-ului TMZ.com, care citează surse din poliție, femeia ar fi murit din cauza unei supradoze de medicamente, însă purtătorul de cuvânt al poliției din Los Angeles nu a confirmat deocamdată această informație.
 

Jim Carrey a spus că este "șocat și profund întristat de decesul dragei Cathriona". "Era o floare irlandeză delicată și cu adevărat plăcută, prea sensibilă pentru această lume", a scris el într-un comunicat preluat de AFP.
 

Actorul posta cu regularitate pe contul său Twitter fotografii făcute de Cathriona White. Aceasta scrisese un mesaj cu subînțeles pe Twitter, pe 24 septembrie: "Mă deconectez de la Twitter. Sper că am fost o lumină pentru apropiați și pentru cei pe care îi iubesc".

 


foto:starmagazine.com