Discursurile Papei Francisc pe ritmuri pop și rock: Wake up! (AUDIO)

Data publicare: Marti, 29 Septembrie, 2015 Total: 2167 accesari

Mesajul de speranță, credință și unitate transmis de suveranul pontif cu prilejul recentei vizite în SUA va continua să fie răspândit sub forma unui album de muzică pop-rock intitulat "Wake Up!", scrie UPI.com citat de AgenţiaNaţională de Presă.

 

Vaticanul a aprobat producția LP-ului, care va însemna o colaborare muzicală a cancelariei papale cu casa de discuri Believe Digital.

 

Discul va include discursuri susținute în limbile spaniolă, italiană, portugheză și engleză, reflectând tematici diverse precum pacea, demnitatea, sărăcia. Acestea vor fi înregistrate pe fundaluri sonore de pop, rock sau cântece gregoriene.
 

Discul, ce va fi lansat oficial la 27 noiembrie, conține 11 "piese" și se pot lansa precomenzi pe platforma digitală de muzică iTunes, iar prima "melodie" "Wake Up! Go! Go! Forward!" a fost deja încărcată pe serviciul SoundCloud.
 

Papa Francisc a părăsit duminică Statele Unite, după o vizită istorică de șase zile în care suveranul pontif a atins mai multe subiecte sensibile, cum ar fi imigrația, protecția mediului sau protejarea familiei, aminteşte sursa citată.