Află motivul pentru care reclamele în care apar Corina şi Connect-R au fost interzise de CNA

Data publicare: Vineri, 25 Septembrie, 2015 Total: 1509 accesari


Cinci spoturi publicitare la o îngheţată, în care apar cântăreţii Corina şi Connect-R, au fost interzise de la difuzarea la TV printr-o decizie luată joi de CNA, din cauză că legislaţia audiovizualului interzice folosirea celebrităţilor în publicitatea pentru alimente adresată minorilor, informează agenţia Mediafax.

 

 

Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a analizat, în şedinţa de joi, cinci variante de spoturi pentru îngheţată, care au fost difuzate la mai multe televiziuni, în perioada iunie 2014 - mai 2015.
 

Deşi au constatat că, în prezent, aceste spoturi nu mai sunt difuzate, CNA a hotărât să aplice în cazul celor cinci variante de spoturi publicitare decizii de intrare în legalitate, fapt care presupune că respectivele clipuri nu mai pot fi difuzate în această formă care încalcă legislaţia audiovizualului. Motivul a fost acela al prevenirii difuzării acestor reclame care încalcă legislaţia audiovizualului.
 

Potrivit sursei citate, membrul CNA Radu Herjeu a spus că este evident faptul că reclamele se adresează copiilor, având în vedere că aceştia iau îngheţata din mâna lui Connect-R.





foto:click.ro