Acţiune de reciclare a deşeurilor electrice şi electronice în judeţ

Data publicare: Joi, 24 Septembrie, 2015 Total: 1612 accesari

Sâmbătă, 26 septembrie, între orele 10 – 17 va avea loc în oraşul Pecica şi în satele Turnu şi Sederhat următoarea acţiune de colectare din campania „Locul deşeurilor nu e în casă. Trimite-le la plimbare!", organizată de Primăriei Oraşului Pecica şi Asociaţia Română de Reciclare RoRec.

 

Deşeurile electrice şi electronice se vor colecta în Pecica pe platoul din faţa Primăriei, în Turnu tot în faţa biroului local al Primăriei, iar în Sederhat de la domiciliul localnicilor.

 

Cei care vor să predea echipamente grele sau voluminoase, pot apela la transportul asigurat de organizatori. Programările se fac în ziua colectării, la numărul de telefon 0751.117.322, la doamna Mariana Luculescu, informează administraţia oraşului Pecica.

 

Participanţii la acţiune care reciclează combine, vitrine şi lăzi frigorifice, frigidere, congelatoare întregi şi complete primesc garantat un număr de patru cupoane în valoare de 10 lei fiecare. Garantat primesc două cupoane de câte 10 lei cei care predau maşini de spălat rufe şi vase, uscătoare de haine, aparate de aer condiţionat întregi şi complete.

 

Toţi ceilalţi participanţi la acţiunea de colectare se înscriu, în mod automat, la tombola a cărei extragere va avea loc luni, 28 septembrie, de la ora 13, în faţa sălii Forum.

 

Premiile vor consta şi de această dată în diferite produse electrice şi electrocasnice.