Julio Iglesias înregistrează ultimul său album. Care este motivul şi ce se va întâmpla după?

Data publicare: Joi, 24 Septembrie, 2015 Total: 1547 accesari

Cel mai celebru "latin lover" din lume, Julio Iglesias, care a împlinit marți 72 de ani, a anunțat că albumul său "Mexico" este cel din urmă înregistrat în studio, dar a spus că va continua să cânte cât timp îi va permite "viața și publicul", relatează AFP citat de Agenţia Naţională de Presă.

 

"Este ultimul meu album înregistrat în studio", a declarat miercuri în Mexic artistul spaniol la conferința de presă de prezentare a albumului său în care reia câteva din cântecele mexicane.
 

El a explicat că înregistrarea în studio este "complicată" și a precizat că nu are chef să mai petreacă un an și jumătate în studio pentru un album.

 

În schimb, el a spus că "nu se va retrage de pe scenă, până când nu va fi împiedicat, de viață sau de public". "Aș dori să cânt până 150 de ani", a spus el râzând. În iulie, Julio Iglesias a fost operat pentru o durere la umăr, după un accident survenit când avea 52 de ani.

 

Conform sursei citate, celebru pentru cântecele sale de dragoste și viața sa amoroasă prolifică, Julio Iglesias este considerat artistul de limbă spaniolă cu cele mai multe albume vândute în lume, cel puțin 300 de milioane de exemplare, potrivit Guinness Book.