Află care sunt serviciile disponibile în Centrul Medical Rapid Consult

Data publicare: Marti, 22 Septembrie, 2015 Total: 1816 accesari

Sănătatea este cel mai de preţ lucru al omului, dar cu toate acestea există o tendinţă de a amâna investigaţii şi analize, chiar dacă uneori acestea sunt doar de rutină. Aceste analize „de rutină” au menirea de a desoperii eventuale probleme ale organismului nostru.

 

Centrul medical Rapid Consult este locul în care puteţi beneficia de servicii de calitate. Acesta este compus din doua cabinete: unul în centrul Aradului - care ofera servicii de medicina de familie si unul la UTA - care oferă servicii de medicina muncii, toate acestea fiind asigurate la standarde profesionale înalte, în aşa fel încat să aveţi parte de gesturi medicale profilactice şi curative eficiente pentru sănătatea dumneavoastră.

 

Informaţii suplimentare, precum analizele medicale disponibile la Rapid Consult le puteţi găsi pe pagina oficială www.rapidconsult.ro

 

Puteţi face o vizită virtuală în unul din cabinetele centrului medical pentru a vă familiariza cu locaţia şi a vă convinge de calitatea disponibilă la Rapid Consult. Accesaţi turul virtual AICI
 


 

 

ŞI TU POŢI AVEA PROPRIUL TUR VIRTUAL!

 

City Visual Group este agenția media care vă oferă servicii de promovare profesionale şi concepe şedinţe de tur virtual!

 

Turul Virtual se realizează printr-o tehnologie foto specială prin care se surprinde o imagine panoramică de 360 GRADE. Cadrul surprins este de o calitate superioară, cel care parcurge turul respectiv având posibilitatea să apropie prin zoom orice colţ, sau chiar să treacă dintr-o încăpere în alta (unde permite spaţiul se pot realiza mai multe poze panoramice pentru o acoperire completă).

 

Unul din marile avantaje ale turului virtual constă în faptul că este o aplicaţie separată ce se poate introduce cu uşurinţă într-un site.

 

Pentru oferta City Visual Group, portofoliu şi informaţii complete despre serviciile agenţiei accesaţi www.turvirtual-arad.ro pagina de facebook City Visual Group sau sunaţi la numerele 0721 323 188, 0728 916 778!