"Condiţii de lagăr" la Psihiatria Arad: Un cetaţean italian s-a sinucis după externarea din spital - FOTO

Data publicare: Marti, 22 Septembrie, 2015 Total: 1898 accesari


Imagini cu izolatorul de la Psihiatrie Arad, unde a fost internat un italian care ulterior s-a sinucis, au fost postate pe internet de prieteni ai săi, care reclamă "condiţii de lagăr" în acea cameră, directorul spitalului susţinând că doar acolo sunt astfel de condiţii, iar clădirea va fi refăcută.

 
 

Antonio di Spaldro, un cetăţean italian de 57 de ani, s-a sinucis aruncându-se în râul Mureş, la mijlocul săptămânii trecute, în centrul Aradului, iar ulterior prietenii au dezvăluit pe Internet că acesta fusese internat pentru o zi la Psihiatrie, în urma unei crize, unde ”a fost ţinut în condiţii de lagăr”.
 

O prietenă a italianului a postat o fotografie cu izolatorul Secţiei de Psihiatrie a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Arad, unde bărbatul a fost ţinut, iar în imagine se văd pereţi cu tencuiala căzută, cu igrasie, o saltea pe podea în loc de pat, un calorifer ruginit şi ferestre înnegrite de mizerie.
 

Nici măcar un câine nu ai lăsa în acele condiţii”, a scris prietena italianului mort, lângă fotografia postată pe Facebook.


 

Continuarea AICI