Fă un TUR VIRTUAL prin Clubul Sportiv AMEFA!

Data publicare: Vineri, 11 Septembrie, 2015 Total: 4784 accesari




Baza sportivă de la Pădurice,
Club Sportiv AMEFA, situată pe str. Corneliu Coposu, peste drum de Consiliul Județean Arad, a fost inaugurată în mod oficial în luna iunie a acestui an. Acesta este proprietatea Primăriei Arad şi se află în administrarea Clubului Sportiv AMEFA.

 

 

După ani de renovări și investiții majore, Club Sportiv AMEFA vă stă la dispoziție cu două bazine (unul pentru copii și unul de 50mx20m) cu apă încălzită la panouri solare și sisteme de filtrare a apei de ultimă generație, vestiare, un mini hotel cu 10 camere, un restaurant, o sală de haltere și un teren acoperit de minifotbal.

 

Am dorit să arătăm ca această bază rămâne în peisajul sportului arădean, nu una doar pentru divertisment. Se va face însă şi divertisment, pentru că, din păcate, nu ai alte surse de venit. Aşteptăm pe oricine doreşte să sprijine clubul, pentru că cei care achiziţionează abonamente devin membri simpatizanţi ai CS AMEFA”, susține Gigi Biriș, care mai afirmă că în viitorul apropiat, baza va găzdui şi meciuri de polo.

 

Tarifele sunt disponibile pe www.amefa-amc.ro, iar cele mai recente oferte le găsiți și pe facebook, pe pagina AMEFA-AMC!

 

 

 foto:facebook AMEFA-AMC
 

Tot în cadrul site-ului oficial, puteți face un tur virtual, pentru a vă convinge de serviciile și beneficiile disponibile. Pentru a face o plimbare virtuală ACUM, accesați turul AICI.

 
 

ŞI TU POŢI AVEA PROPRIUL TUR VIRTUAL!
 

City Visual Group este agenția media care vă oferă servicii de promovare profesionale şi concepe şedinţe de tur virtual!
 

Turul Virtual se realizează printr-o tehnologie foto specială prin care se surprinde o imagine panoramică de 360 GRADE. Cadrul surprins este de o calitate superioară, cel care parcurge turul respectiv având posibilitatea să apropie prin zoom orice colţ sau chiar să treacă dintr-o încăpere în alta (unde permite spaţiul se pot realiza mai multe poze panoramice pentru o acoperire completă).
 

Unul din marile avantaje ale turului virtual constă în faptul că este o aplicaţie separată ce se poate introduce cu uşurinţă într-un site.



Pentru oferta City Visual Group, portofoliu şi informaţii complete despre serviciile agenţiei accesaţi www.turvirtual-arad.ro pagina de facebook City Visual Group sau sunaţi la numerele 0721 323 188, 0728 916 778!