Celebrităţi americane l-au omagiat pe Michael Jackson în ziua în care ar fi împlinit vârsta de 57 de ani

Data publicare: Luni, 31 August, 2015 Total: 1613 accesari



Beyoncé, P. Diddy şi Pharrell Williams se numără printre numele mari din industria muzicală americană care au publicat, alături de membri ai familiei Jackson, mesaje comemorative pe internet, sâmbătă, pentru a marca ziua în care megastarul Michael Jackson ar fi împlinit vârsta de 57 de ani.

 

 

Michael Jackson s-a născut pe 29 august 1958, iar numeroşi prieteni, membri ai familiei Jackson şi artişti de seamă, care au fost inspiraţi de piesele "regelui muzicii pop", au ţinut să marcheze, prin mesaje pe platforma de socializare Twitter, ziua în care celebrul artist american ar fi împlinit vârsta de 57 de ani, informează site-ul publicaţiei The Hollywood Reporter citat de mediafax.ro.
 

Jermaine Jackson, unul dintre fraţii starului american, a publicat o fotografie a megastarului, însoţită de mesajul "Păstrez aproape de mine aceste amintiri".
 

La Toya Jackson a publicat şi ea un mesaj pe Twitter: "Prezenţa ta ne-a inspirat pe toţi. Muzica ta ne-a adus bucurie. Darul tău va fi alături de noi pentru totdeauna. Vei fi întotdeauna iubit. Ne lipseşti, dar nu vei fi uitat. La mulţi ani, Michael!".
 

Un alt frate al megastarului, Tito Jackson, a distribuit, la rândul său, pe Twitter o fotografie care îl arată în compania celebrului cântăreţ, însoţită de mesajul "La mulţi ani!".
 

Ziua de naştere a megastarului a fost comemorată şi de câteva nume mari din industria muzicală, precum Beyoncé, Justin Bieber, Pharrell Williams, Snoop Dogg, P. Diddy, Lenny Kravitz, Chris Brown, Shawn Mendes.
 

Tradiţionala urare "La mulţi ani!" a fost distribuită pe Twitter de Justin Bieber, însoţită de o fotografie a megastarului, în timp ce Beyoncé şi Snoop Dogg au publicat mesaje similare pe platforma Instagram.
 

Pharrell Williams a distribuit pe Twitter următorul mesaj: "Ne vom aminti întotdeauna legendele. La mulţi ani Regelui nostru!".
 

"Odihneşte-te în pace, MJ! Te iubim şi ne lipseşti tuturor!", a scris, la rândul lui, pe Twitter, rapperul Chris Brown.