Traficant de droguri prins cu 28 de plante de canabis

Data publicare: Luni, 31 August, 2015 Total: 1713 accesari



Poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate şi procurorii D.I.I.C.O.T. din Arad au ridicat 28 de plante mature de cannabis, cu o greutate de peste 27 de kg., dintr-o plantaţie pe care au descoperit-o în localitatea Nădab. În urma administrării probatoriului, un bărbat bănuit în cauză a fost arestat preventiv.

 



Miercuri, 26 august, poliţiştii din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Arad, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T - Biroul Teritorial Arad au depistat în flagrant delict un bărbat, de 22 de ani, în timp ce culegea 150 de grame de cannabis dintr-o plantaţie, pentru a le comercializa.

 

De asemenea, au fost ridicate în vederea confiscării 28 de plante mature de canabis, cu o greutate de 27.6 kg.

 

În fapt, din cercetări a reieşit că cel în cauză ar fi comercializat cannabis tinerilor din municipiul Arad, iar pe raza localităţii Nădab, judeţul Arad, ar fi înfiinţat şi întreţinut o plantaţie de cannabis.

 

Cel în cauză a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind prezentat Tribunalului Arad, care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trafic de droguri de risc.

 

Cercetările continuă, pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale.

 

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Departamentul de Informaţii şi Protecţie Internă.